encyclopedie van de parapychologie van a-z

positieve waardering Zoekertje van topverkoper positieve waarderingbiekesboektiek

Eigenschappen

  • te koop aangeboden
  • staat: tweedehands
  • vaste prijs (€ 20,00)

Informatie

Biedingen

Beschrijving

encyclopedie van de parapychologie van a-z te koop tweedehands

Er is een bijzondere leerstoel Parapsychologie. Er bestaat een Parapsychologisch Instituut. Er zijn diverse kwalitatief hoogstaande schriftelijke cursussen parapsychologie. Ook goede Nederlandstalige inleidingen op dit terrein ontbreken niet. Een constructieve encyclopedie over de parapsychologie als wetenschap was er in ons taalgebied nog niet. Drs. Titus Rivas heeft gepoogd in deze leemte te voorzien.

De auteur, psycholoog en filosoof, eist erkenning voor de parapsychologie als een wetenschap van verschijnselen, verband houdend met lichaam, ziel en geest. Hij trekt ten strijde tegen sceptici (vooral de 'debunkers') die van parapsychologen meer bewijs verlangen dan van andere wetenschappers en parapsychologie halsstarrig blijven zien als pseudo-wetenschap. Doel van dit boek is een vorm van erkenning; voor parapsychologen en geinteresseerden is het een praktisch naslagwerk, waarbij de schrijver zich niet heeft beperkt tot ESP (Extra-Sensory Perception) en psychokinese, maar tevens ingaat op fenomenen als: aura's, uittredingen, leven na de dood, reincarnatie en synchroniciteit. De veertien hoofdstukken bevatten informatie over een deelgebied, aangevuld met een literatuurverwijzing en een lexicaal gedeelte over het behandelde onderwerp. In de index zijn alle lexicale elementen op alfabet geordend. Een handige, goed verzorgde gids, breed georienteerd, een lans brekend voor de wetenschappelijke erkenning van de parapsychologie, waarbij de lexicons gebruikt kunnen worden als verwijzingen voor verdere informatie.


Reageren op dit zoekertje

Om te reageren op zoekertjes gelieve in te loggen (of eerst te registreren)


Biedhistoriek

Shop

biekesboektiek

biekesboektiek

Van harte welkom in mijn winkeltje en alvast bedankt voor je bezoek. Er worden dagelijks boeken toegevoegd. Blijf dus zeker naar mijn winkeltje surfen en wie weet zit er net dat ene boek tussen dat je al zo lang zoekt.

Bekijk alle 132 zoekertje s van biekesboektiek
Zoekertjes verwant met encyclopedie van de parapychologie van a-z

Ms Excel 97

"Ms Excel 97 MS Excel 97 bespreekt stapsgewijs het programma MS Excel 97. ISBN: 90 341 1063 X

Press cartoon Belgium 2005,

Press cartoon Belgium 2005, 150 blz. 17x22 cm, slappe kaft, uit bib. met rugnr. stempels, cijfers en

Sneeuwwitje speelboek

Sneeuwwitje speelboek O