depak chopra: de wereld van merlijn

positieve waardering Zoekertje van topverkoper positieve waarderingbiekesboektiek

Eigenschappen

  • te koop aangeboden
  • staat: tweedehands
  • vaste prijs (€ 12,50)

Informatie

Biedingen

Beschrijving

depak chopra: de wereld van merlijn te koop tweedehands

De wereld van Merlijn bevat twintig lessen die gebaseerd zijn op de eeuwenoude wijsheid van de Arthurlegende. Het boek biedt de sleutel tot een leven vol liefde, persoonlijke voldoening en spirituele verbondenheid.
De tovenaar Merlijn is een van de belangrijkste leermeesters van de westerse beschaving. Eeuwenlang echter bleef zijn wijsheid versluierd in een wereld van mythes en legendes. Deepak Chopra onthult in De wereld van Merlijn het pad van de tovenaar als gids voor de hedendaagse mens. Hij laat met dit boek oude wijsheid ontwaken en stelt de lezer in staat deze wijsheid in zichzelf te ontdekken. Dat is de ware kunst van Merlijn.

Ons leven heeft een doel, bestemming en betekenis. De betekenis is vaak moeilijk te ontdekken. In dit boek geeft de schrijver in 20 lessen stof tot nadenken over het mysterie leven waar we in terecht zijn gekomen. Hij doet dat aan de hand van de eeuwenoude Arthur-legende waarin Merlijn, de belangrijkste tovenaar, een belangrijke rol speelt. Hij laat ons zien dat we zelf de tovenaar in ons hebben. Het oude verhaal is dezelfde geschiedenis maar aangepast en met een nieuwe betekenis. Het boek is ingedeeld in 20 lessen, beginnend met enkele aforismen, daarna het verhaal en vervolgens de betekenis van deze les en daarna uitleg van de les in het dagelijkse leven. De verhalen hebben een sprookjesachtige, mystieke sfeer. Ze zetten je aan het denken. Men moet zich voor deze denkwijze openstellen om de ware betekenis te kunnen bevatten. Het boek heeft een duidelijke indeling en bevat geen tekeningen. Het past goed in de 'New Age'-gedachte.

Reageren op dit zoekertje

Om te reageren op zoekertjes gelieve in te loggen (of eerst te registreren)


Biedhistoriek

Shop

biekesboektiek

biekesboektiek

Van harte welkom in mijn winkeltje en alvast bedankt voor je bezoek. Er worden dagelijks boeken toegevoegd. Blijf dus zeker naar mijn winkeltje surfen en wie weet zit er net dat ene boek tussen dat je al zo lang zoekt.

Bekijk alle 132 zoekertje s van biekesboektiek
Zoekertjes verwant met depak chopra: de wereld van merlijn

Zij kwamen van 400 lichtjaren ver

Zij kwamen van 400 lichtjaren ver Gary Kinder 238 blz. 8,50€ Vanaf 1

Wil ik wat ik voel? Werkboek, Tessa Gottschal

Wil ik wat ik voel? Werkboek, Tessa Gottschal, uitg. Ankh, 1995, 160 blz. 16x21 cm, harde kaft

Oost-west astrologie

Verzendingskosten België inbegrepen Prachtig boe