john le carre - smileys prooiHet Knoeierke

Eigenschappen

  • te koop aangeboden
  • staat: tweedehands
  • overeen te komen

Informatie

Biedingen

Beschrijving

john le carre - smileys prooi te koop tweedehands

Omschrijving
382 blz paperback in goede staat 2 de druk 1998Smiley ruikt het begin van een spoor waarnaar hij zijn hele leven heeft gezocht. Het spoor leidt naar een chique bordeel in Hamburg, naar een vrouw in Parijs, naar Bern. Grondig, moeizaam, maar steeds sneller legt de oude grootmeester alle fundamenten bloot voor zijn laatste grote zaak: het verslaan van zijn Russische alter ego, zijn eeuwige tegenstander Karla.
Wanneer het lijk van een oude Russische generaal in een Londens parkje wordt gevonden, krijgt George Smiley - ooit directeur van de Britse Geheime Dienst en een goede vriend van de vermoorde man - de opdracht van zijn opvolger, de zaak op discrete wijze op te lossen. Zijn onderzoek leidt naar 'de Zandman', Smiley's aartsvijand, met wie hij nog heel wat rekeningen te vereffenen heeft. Dit verhaal is het derde boek van een drieluik waar Smiley de hoofdrol in speelt, maar het is ook als alleenstaand verhaal prima te lezen. Het eerste deel van deze trilogie is van een bijzonder hoog niveau, de daarop volgende twee van een iets minder gehalte, maar een mindere Le Carré steekt nog altijd ruim uit boven het gemiddelde in het genre. Het verhaal heeft een overzichtelijk plot en de karakters zijn knap en heel nauwgezet getekend. Een uitstekend spionageverhaal voor een brede lezerskring.

6,00 euro pakketpost
via kiala: 4,30 euro

afhalen kan ook.

nederland via TNT 7,10 euro
verzendprijs = verpakking inbegrepen

Reageren op dit zoekertje

Om te reageren op zoekertjes gelieve in te loggen (of eerst te registreren)


Biedhistoriek

Shop

Het Knoeierke

Het Knoeierke

welkom in "Het Knoeierke". kijk gerust eens rond en wie weet vind je wel een leuke cd, boek, game of dvd. als u eventueel meerdere aankopen wil doen kan de verzending gecombineerd worden. geen probleem. dit drukt de kosten.

Bekijk alle 62 zoekertje s van Het Knoeierke
Zoekertjes verwant met john le carre - smileys prooi

Lowie boeken , voorraad , doos K 18 , allerlei romans

zoek U een boek , mail me wie weet kan ik U helpen heb zeker een 5000 boeken

patricia wadell: hij zei ja

Ik heb het originele romannetje geschreven door patricia wadell getiteld hij zei ja. Het is één k

Christoph Marzi - Het schip der schaduwen

Christoph Marzi - Het schip der schaduwen Jeugd Fantasy - Deel 1 van Malfuria reeks