ipad houder van vogels met 45% kortingGroupsales

Eigenschappen

  • te koop aangeboden
  • staat: nieuw
  • vaste prijs (€ 60,00)

Informatie

Beschrijving

ipad houder van vogels met 45% korting te koop nieuw

Via www.groupsales.be kan deze Vogel's RingO Multipack TMS304 de uwe worden als we aan 50 inschrijvingen geraken, haast je en schrijf je in, behalen we de 50 inschrijvnigen niet hoef je uiteraard ook niets te betalen.
Maak bovendien kans op een Ipad Mini door onze facebookpagina te liken op www.facebook.com/groupsales

Productbeschrijving:

Vogel's TMS 304 RingO "TURN"(Multi Pack voor iPad 2, 3 & 4)

De RingO Multi Pack voor iPad maakt het mogelijk om je iPad te monteren in de auto, op elke geschikte muur, of te plaatsen op een tafel of boekenplank, kortom echte multi-functionaliteit.

Hier kort filmpje over de multipack http://www.youtube.com/watch?v=LqkIZoKmosw

110 € – 45 % Groepskorting = 60 € (uw voordeel = 50 €)

De weergegeven prijs is INCL. GRATIS LEVERING in heel de BeNeLux.

In de verpakking zit een RingO Holder voor iPad (past op de iPad 2, 3 en 4), een RingO Wall Mount, een RingO Car Mount, en een RingO Table Stand.

De Holder voor de iPad 2, 3 & 4 biedt de best denkbare bescherming voor je iPad. De hoogwaardige kunststof Holder beschermt de achterkant van je iPad en is speciaal ontworpen voor het gebruik van de Smart Cover van Apple. De ringvormige uitsparing in de Holder stelt je in staat om de iPad op iedere wand in je woning of op kantoor te monteren, dankzij de vele beschikbare accessoires van het RingO Systeem.

Door de soft touch grip van de RingO Holder ligt de iPad beter in de hand dan zonder Holder. De Wall Mount is een subtiel en fraai vormgegeven knop die op vrijwel elk oppervlak vastgeschroefd kan worden. Een tablet met Holder klikt eenvoudig vast aan de Wall Mount, zodat hij veilig op zijn plek hangt, klaar om films of foto’s te bekijken of te gebruiken voor andere toepassingen. Gemonteerd kan de iPad of Tab 360 graden gedraaid worden, terwijl het kliksysteem zorgt voor een stevige en stabiele ophanging. En net zo eenvoudig is je tablet weer te demonteren. De iPad is de ideale reisgenoot op de achterbank. Met de Car Mount bevestig je de iPad veilig en eenvoudig aan een van de hoofdsteunen. De Car Mount is zonder schroeven te monteren aan hoofdsteunen van 10-20 cm. Vervolgens kun je de tablet simpelweg in de Car Mount klikken. Passagiers op de achterbank kunnen zo tijdens het rijden volop genieten van alle content op de iPad. Klaar om die film te kijken of die presentatie te houden? Met de Table Stand kun je de iPad met houder in portret- of landschapsmodus zetten, op een tafel, boekenplank of bureau, om je lievelingsfoto's, films of TV programma's te bekijken, of voor die belangrijke business pitch.

Reageren op dit zoekertje

Om te reageren op zoekertjes gelieve in te loggen (of eerst te registreren)


Shop

Groupsales

Groupsales

www.groupsales.be Een website waar maandelijks tal van producten worden aangeboden in de vorm van een groepsaankoop

Bekijk alle 11 zoekertje s van Groupsales
Zoekertjes verwant met ipad houder van vogels met 45% korting

Zwarte hoes voor tablet - verkocht

Zwarte hoes voor tablet. In kunststof. Afmetingen : 24,5 x 20 cm Zéér goede staat! REEDS

NIEUW ;NOTE BOOK STAND

NIEUW IN DE DOOS ; NOTE BOOK STAND MET INGEBOUWDE VENTILATOR Neem ook eens een kijkje

LOGITECH G27

bij deze verkoop ik mijn logitech stuur met toebehoren deze zijn in perfecte staat en is maar een pa