clive barker`s jericho - special edition (ps3)BestBuy4You PS3 gaming

Eigenschappen

  • te koop aangeboden
  • staat: nieuw
  • enkel bieden (€ 24,95)

Informatie

Beschrijving

clive barker`s jericho - special edition (ps3) te koop nieuw

Clive Barker's Jericho is tot stand gekomen uit een origineel concept en verhaal en biedt een flinke lading horror terwijl spelers door enge locaties in diverse tijden reizen. 'Jericho' refereert naar Jericho Team, een team van zeven man dat overheidsinstellingen beschermt tegen paranormale bedreigingen. Elk Jericho Team lid is een expert in verschillende paranormale disciplines waaronder blood magic of alchemy.

Het Jericho Team wordt in Clive Barker's Jericho geconfronteerd met een bron van totale kwaadaardigheid die zo krachtig is dat het door de tijd heen is gebroken en nu de Aarde bedreigt. Het belangrijkste probleempunt ligt in de stad Al-Khali in het Midden-Oosten, waar een grote archealogische opgraving is geweest en nu een paranormaal research centrum geplaatst is.

Spelers moeten door de straten, steegjes en huizen van Al Khali hun weg zien te vinden, op zoek naar een grote scheur in de tijd. Als het team het doel benadert blijkt de stad te krioelen van vreemde wezens en moet het team steeds meer gebruik maken van een combinatie van hun speciale krachten en steeds minder van traditionele wapens.

Reageren op dit zoekertje

Om te reageren op zoekertjes gelieve in te loggen (of eerst te registreren)


Shop

BestBuy4You PS3 gaming

BestBuy4You PS3 gaming

Welkom in de PS3 winkel van BestBuy4you. De artikelen in deze winkel zijn ook te vinden in de webwinkel www.bestbuy4you.nl en de bestelling wordt hier ook verder afgehandeld. Verzending vind plaats binnen 2 werkdagen na ontvangst van

Bekijk alle 26 zoekertje s van BestBuy4You PS3 gaming
Zoekertjes verwant met clive barker`s jericho - special edition (ps3)

xBOX 360 met 350 GB

Te koop Xbox 360 met 350 GB wegens aankoop Xbox one

PC Game - DTM Race Driver 3

DTM Race Driver 3 is het derde uit de o zo bekende raceserie van Codemasters. Het spel zal wederom e

PS2 WORLD CHAMPIONSHIP SNOOKER

Honderden splinternieuwe spelleN Originele spellen PAL versie Playstat