autosticker y1 76-25 cm, alle kleurenEigenschappen

  • te koop aangeboden
  • staat: tweedehands
  • overeen te komen (€ 39,52)

Informatie

Biedingen

Beschrijving

autosticker y1 76-25 cm, alle kleuren te koop tweedehands

STICKERGIGANT produceert zelf alle stickers, dit betekent dat er ook stickers die niet terug te vinden zijn via een contact mail kunnen besteld worden.Wij gebruiken enkel de beste kwaliteit stickers met een garantie van 8 jaar en car- wash bestendig. Bestaande stickers kunnen allen op een groter of kleiner formaat gemaakt worden.Onderaan hebben we een kleurenkaart gemaakt van de kleuren die we standaard altijd op vooraad hebben, hetgeen betekent dat de stickers de dag van de bestelling kunnen gemaakt worden. Kleuren die niet op deze kaart vermeld staan kunnen uiteraard ook besteld worden, hier dient dan wel rekening mee gehouden te worden dat het tot een week kan duren dat de stickers gemaakt kunnen, afhankelijk daarvan of we de kleur al dan niet op vooraad hebben.
Wij wensen je veel plezier bij het bezoek aan onze shop en stellen het zeer op prijs als er ideetjes onze richting uitkomen die deze site nog leuker of interessanter kunnen maken.

Reageren op dit zoekertje

Om te reageren op zoekertjes gelieve in te loggen (of eerst te registreren)


Biedhistoriek

Shop

biekesbookshop

Van harte welkom in mijn winkeltje en alvast bedankt voor je bezoek. De boeken kunnen afgehaald of opgestuurd worden. Afhalen kan in Sint-Truiden, 7 dagen op 7 dagen van 09.00 uur tot 21.00 uur na afspraak. Opsturen gebeurt onmiddellijk na o

Bekijk alle 68153 zoekertje s van biekesbookshop
Zoekertjes verwant met autosticker y1 76-25 cm, alle kleuren

GETRAIND PAARD

Getraind paard heeft op LRV 1.30 m gesprongen + dressuur gereden. Paard is altijd te bezichti

Appaloosa x Quarter

aphc ruin 07/08/2012 kleur Chestnut or sorrel circa 1m50 vader Hesa Flashy Zantone AQha moeder

bronzen paarden

zeer ruime keuze in bronzen beelden