Gratis advertentie site

Bobbo is de snelst groeiende verkoop site van België. Je kan er een gratis advertentie plaatsen of onbeperkt zoekertjes plaatsen om jouw aanbod te koop aan te bieden. Of om producten en diensten te zoeken en dit aan te kondigen.

Het plaatsen van een gratis advertentie op Bobbo is uiterst eenvoudig! Je hoeft enkel te registreren en vervolgens rechts bovenaan klikken op ‘zoekertje plaatsen’. Daar kies je de groep en rubriek waarin je wil dat je advertentie gratis verschijnt en kan je foto’s toevoegen aan je advertentie. En dit helemaal gratis !


Zelfs je advertentie promoten is gratis!

Naast het gratis plaatsen van je advertentie of advertenties kan je die bovendien ook nog eens gratis promoten. Er zijn heel wat zones voorzien die je advertentie extra zichtbaarheid geven bij de bezoekers op Bobbo en zo te adverteren online. En ook dat is helemaal gratis! Het enige wat je nodig hebt om jouw advertentie gratis te promoten zijn bobbo’s, en die kan je gratis verzamelen. Je verdient enerzijds bobbo’s per zoekertje of advertentie die je plaatst, en ook voor het bekend maken van Bobbo ontvang je extra bobbo’s.

Door ook anderen actief uit te nodigen om advertenties of zoekertjes op Bobbo te plaatsen lopen jouw bobbo’s snel op. Ontdek er alles over en registreer je vandaag nog om de voordelen van Bobbo te ontdekken !