Gratis adverteren

Op Bobbo kan je volledig gratis adverteren. Door het gratis plaatsen van zoekertjes of Bobbo te promoten kan je heel wat bobbo’s verzamelen. Die bobbo’s geven je dan de mogelijkheid om volledig gratis promotie te maken en je zoekertjes of advertenties te laten opvallen.

Bobbo heeft ook bewust gekozen om geen externe adverteerders toe te laten, zodat jouw zoekertjes en advertenties zo opvallend mogelijk in beeld komen. Zonder afleiding van opvallende advertenties die meer plaats innemen dan de zoekertjes zelf. Een groot verschil dus met de meeste tweedehands sites!

Hoe kan ik gratis adverteren?

Gratis adverteren op Bobbo is zeer eenvoudig. Je maakt een account en kunt onmiddellijk starten met het toevoegen van gratis advertenties! Je klikt hiervoor rechts bovenaan op ‘zoekertje plaatsen’ waarna je alle gegevens kunt ingeven per advertentie of zoekertje dat je plaatst.

Jouw mening telt!

Bovendien wordt jouw mening gewaardeerd om het gratis adverteren op Bobbo nog beter te maken. Heb je tips, opmerkingen of suggesties? Laat het ons zeker weten via het contactformulier, je vindt een link in de linkerkolom op elke pagina.

Alvast veel succes met het plaatsen van jouw eerste gratis advertentie op Bobbo.be en tot binnenkort !