curus gelnagel, acryl,gelinium, nail art per mailEigenschappen

  • te koop aangeboden
  • staat:
  • overeen te komen (€ 3,00)

Informatie

Beschrijving

curus gelnagel, acryl,gelinium, nail art per mail te koop

Zou je graag nailstyliste worden, maar vind je de cursussen veel te duur. Dan hebben we nu een oplossing voor u. Ik heb van elk deel een volledige cursus met foto's, waarbij je alles stap voor stap leert.

De cursus "gelnagels" (55 p.), een cursus "acrylnagels" (34 p.) en een cursus "nail art" (133 p.) met meer dan 200 verschillende motieven die stap voor stap zijn uitgelegd. En de nieuwste techniek van Professionails Gelinium (15 p.) En als laatste nieuwe cursus zelfs de nail art van Professionails speciaal voor het NAJAAR! (15p.) Gelinium is een techniek die nagellak vervangt. Je kan het vergelijken met gel, maar het is beter en gezonder voor de natuurlijke nagel. Je neemt enkel de glanslaag van de natuurlijke nagel weg en bij het verwijderen van de oplosbare gel, week je met een product de gel eraf, waardoor de nagel niet beschadigd word. Voordeel: de nagel is achteraf niet beschadigt, of gevoelig.

In de cursussen gel & acryl wordt het volgende uitgelegd, zodat je een duidelijk beeld krijgt van wat er aan bod komt. - anatomie van de hand - probleemnagels (vb. nagelbijters) - wat er allemaal kan mislopen (vb: infecties, schimmels) en wat je hiertegen kan doen - het plaatsen van de kunstnagels zelf, stap voor stap, en de producten die je hiervoor nodig hebt - werken met en zonder sjablonen - het bijwerken / opvullen / verwijderen van kunstnagels - ... Kortom de volledige kennis die je nodig hebt.Maar zoals ik al zei staat alles er zeer duidelijk in uitgelegd dus dit geeft geen problemen!

Deze cursus komt op € 3. Je kan het betreffende bedrag storten op mijn rekening en wanneer ik het bedrag ontvangen heb stuur ik de cursus via mail door. Voor één van deze cursussen betaalt u € 3 Voor 3 cursussen (je mag zelf combineren) betaal je € 8 Voor 5 cursussen betaal je € 13.

Reageren op dit zoekertje

Om te reageren op zoekertjes gelieve in te loggen (of eerst te registreren)


Shop

Shopplezier

Welkom op de webpagina van de webwinkel SHOPPLEZIER. Hier kan u verschillend materiaal vinden NIEUW of 2DE HANDS (uitstekende staat). Bepaalde rubrieken die u hier kan vinden zijn: - Boeken. - Paardenmateri

Bekijk alle 27 zoekertje s van Shopplezier
Zoekertjes verwant met curus gelnagel, acryl,gelinium, nail art per mail

Zweedse kruiden Samst zeep

Zweedse kruiden Samst zeep 150 gram Zweedse kruidenzeep voor dagelij

Cherry Belly Senior Cow : Koe

Cherry Belly Senior tovert alle knuffeldieren om in een warme kindervriend He

Natuurlijke verzorgingen.

Voor de beste natuurlijke verzorgingsproducten moet je bij Soignezvous zijn. Schrijf je snel