klinkers in natuursteen voor de oprit:niet duur!!!specialist bestrating,klinkers en natuursteen

Eigenschappen

  • te koop aangeboden
  • staat: nieuw
  • overeen te komen

Informatie

Beschrijving

klinkers in natuursteen voor de oprit:niet duur!!! te koop nieuw

dankzij onze rechtstreekse import van vietnamese en ierse natuursteen kunnen wij u natuursteen klinkers aanbieden tegen een fenomenale lage prijs!!!! wist u dat een oprit in natuursteen klinkers ongeveer 13.5€/m² meer kost dan een klinker in beton???!!!!

zelfs geplaatst blijft dit verschil behouden:de natuursteen klinkers worden op dezelfde manier geplaatst als een betonklinker,dus de werk-uren en de kosten van stabilisé zijn exact hetzelfde!!! dus voor ongeveer een 13.5 €/m² hebt u nu een onderhoudsarme en blijvende oplossing voor uw oprit of terras,daar waar u anders een oprit in beton zou hebben met alle negatieve gevolgen van dien!!! betonklinkers worden groen op hun bovenvlak,ze verliezen hun kleur,en er groeit heel snel onkruid tussen en vooral na 10 jaar zien ze er niet meer uit en moeten ze vervangen worden en dan kost het dubbel zoveel om ze uit te breken en er nieuwe te plaatsen! Zou het niet fantastisch zijn om nu een product op uw oprit of pad te leggen dat niet groen wordt,waar er bijna geen onkruid tussen groeit en dat zijn kleur niet verliest en ook nog is slijtvast is en dus voor altijd ligt!!!

nu kan het,dankzij het feit dat natuursteen klinkers waterafstotend zijn zal er praktisch geen onkruid tussen de voegen groeien en het bovenvlak wordt nooit groen!!!

door zijn perfecte maatvastheid kan deze klinker perfect geplaatst worden door de doe het zelver.

wenst u echter een plaatsing door een erkend gediplomeerd vakman kunnen wij daar uiteraard ook voor zorgen en dit steeds tegen de beste prijsverhouding prijs-kwaliteit! wij geven levenslang garantie op al onze plaatsingen!!

vraag hier uw offerte op maat(gelieve dan wel naam en adres te vermelden) of kom gerust langs in ons gloednieuw toonpark met meer dan 1250 m² aan tuininspiratie:onze gespecialiseerde verkopers helpen u graag verder met de keuze van de materialen alsook met nuttige tips ivm plaatsing!!!

bent u van plan om uw oprit,pad of terras aan te leggen dan moet u zeker bij ons langskomen;wij hebben de grootste keuze aan bestratings materialen en randafwerking om uw tuin passend af te werken en dit zowel in natuursteen,kassei,kandla,kleklinkers en beton!!!!

kom vrijblijvend langs in ons prachtig toonpark en overtuig uzelf!!

uw specialist in tuininspiratie heumatop bouwmaterialen

heiweg 1

2260 heultje westerlo

0475 53 90 56

Reageren op dit zoekertje

Om te reageren op zoekertjes gelieve in te loggen (of eerst te registreren)


Shop

specialist bestrating,klinkers en natuursteen

specialist bestrating,klinkers en natuursteen

bent u op zoek naar een nieuwe oprit,pad,terras of parking dan zijn wij uw ideale partner,wij zijn gespecialiseerd in sierbestrating!!! Onze professionele en klantvriendelijke medewerkers helpen u graag verder met al uw vragen of wensen!! in ons pr

Bekijk alle 52 zoekertje s van specialist bestrating,klinkers en natuursteen
Zoekertjes verwant met klinkers in natuursteen voor de oprit:niet duur!!!

60x60 Terras- vloertegels 19,99BTW inbegrepen.

Tegellot 1 keus Afkomst Italie OP=OP Kleur : grijs zandkleurig. Lichtj

koepels

BOLKOEPEL (enkel glas) dubbelwandig verkrijgbaar in mat / helder Dagmaat Dakmaat Prijs . 40x4

Kwalitatieve es parketvloer.

Es "Rustic" 15mm dik, tot 2,8m lang: 11cm breed = 20,20 eur/m2 + btw 13