uv ionisator luchtreiniger pr-139 reinigt tot 40m2ionclean.nl

Eigenschappen

  • te koop aangeboden
  • staat: nieuw
  • vaste prijs (€ 119,00)

Informatie

Beschrijving

uv ionisator luchtreiniger pr-139 reinigt tot 40m2 te koop nieuw

PR-139UV Design ionisator met UV-C technologie. Geen verzendkosten en nu tijdelijk een auto ionisator gratis terwaarde van 14,95 euro!!

Een elegant design en eenvoudig in gebruik en onderhoud. Maar bovenal een hygiënisch schone lucht. Deze combinatie biedt de PR-139UV design ionisator. De PR-139UV zuigt lucht aan via het elektrostatisch filter. Deze lucht wordt vervolgens blootgesteld aan sterk UV-C licht en geneutraliseerd. Aansluitend wordt de lucht geïoniseerd en verijkt met negatieve ionen. Dankzij deze geavanceerde luchtbehandelingstechniek is de PR-139UV in staat zeer effectief de lucht te zuiveren van bacteriën, virussen, micro-organismen en kleine (fijn)stofdeeltjes. Door het ionisatieproces wordt de lucht verijkt met negatieve ionen, waardoor ook rooklucht en nare geurtjes gefilterd en onschadelijk worden gemaakt. Tevens is deze luchtreiniger voorzien van een extra ventilator. Deze kunt u naar behoefte inschakelen op het moment dat de lucht extra verontreinigd is. Bijvoorbeeld als er in uw interieur is gerookt.

Geen filters vervangen en energie zuinig

Het elektrostatisch filter is gemakkelijk te reinigen met een licht vochtige doek. Het elektrostatisch filter hoeft niet vervangen te worden. De anti-bacteriële UV-C lamp heeft een levensduur van gemiddeld maar liefst 8.000 branduren en is eenvoudig te vervangen.

Huisstofmijten, schimmels en hooikoorts

Allergie voor pollen in de lucht zijn seizoensgebonden. De symptomen voor huisstofmijt komen echter het hele jaar voor. Dankzij de PR-139UV zuivert u het hele jaar door de atmosfeer in huis van pollen en huisstofmijten. Echter, ook schimmels worden geneutraliseerd dankzij het krachtige ultraviolette licht. Mensen met allergische rinitis klagen vaak dat chemische geuren van tabaksrook, parfums, deodorants etc., de symptomen en klachten verergeren. Met de PR-139 neutraliseert u deze geurtjes en heeft u dankzij het ionisatieproces minder last van deze chemische stoffen.

UV –C luchtreiniging in broed- en fokruimtes voor vogels en reptielen

Veel verschillende virussen en bacteriën kunnen voor problemen zorgen bij reptielen en vogels. Daarom mag ook bij liefhebbers van vogels en reptielen deze UV-C ionisator niet ontbreken. Dankzij het UV-C filter is de PR-139UV bijzonder geschikt om de lucht hygiënisch en steriel te houden. U vermindert de kans op het overspringen van virussen bacteriën en micro-organismen in uw fok- of broedruimte.

Kenmerken PR-139UV

- Filtering tot 40m²
- Luchtreiniger met ionisator en UV
- Geen luchtfilters vervangen
- Laag stroomverbruik (Max. 13W)
- Snelle luchtcirculatie met ventilator mogelijkheid
- Geruisloos (zonder ingeschakelde ventilator)
- Twee jaar garantie

Inzetbaar tegen:

- Virussen en bacteriën
- Fijnstof
- Allergie (Pollen & huisstofmijt)
- Dierengeurtjes (honden & katten geur)
- Rooklucht
- Schimmels
- Vluchtige organische stoffen

Op voorraad!

Voor meer informatie of om te bestellen ga naar www.ionclean.nl of bel 06-28968654.

Levertijd 1 tot 3 werkdagen.

Reageren op dit zoekertje

Om te reageren op zoekertjes gelieve in te loggen (of eerst te registreren)


Shop

ionclean.nl

ionclean.nl

Wij verkopen ionisator luchtreinigers, design luchtbevochtigers en mooie aromaverdampers met etherische olie tegen de beste prijzen. Betaal veilig met o.a. PayPal, ideaal of contant bij afhalen. Verzending naar Belgium

Bekijk alle 10 zoekertje s van ionclean.nl
Zoekertjes verwant met uv ionisator luchtreiniger pr-139 reinigt tot 40m2

Garagepoorten Oost Vlaanderen

Een kwaliteitsvolle garagepoort die u veel veiligheid biedt en weinig ruimte nodig heeft? Bij deze h

EXTRA LARGE XL Gom Oranje

EXTRA LARGE XL Gom Oranje Maak jij veel fouten ? Of ken je iemand die regelmatig fouten maakt

Oosterse Lantaarns

Oosterse Lantaarns Diverse Soorten Diverse Maten Kom vrijblijvend ee