Gratis kopen en verkopen dankzij gratis
zoekertjes en advertenties of een online shop


Hier vind je alle gewenste informatie over het gratis plaatsen van zoekertjes en advertenties. Je ontdekt ondermeer waarom het interessant is om helemaal gratis een online shop te starten op Bobbo.

Start vandaag nog met kopen en verkopen en ontdek de vele voordelen van Bobbo!
Registreer gratis en start vandaag nog met het plaatsen van je aanbod op Bobbo.be, dé gratis zoekertjes site!


Waarom zoekertjes plaatsen?

We hebben een volledige pagina gewijd aan een uitgebreide toelichting waarom zoekertjes plaatsen de moeite loont. Bij Bobbo verwelkomen we zowel particulieren als bedrijven. Of je nu iets wil verdienen aan het verkopen van je oude spullen, of je verzameling wil uitbreiden of verkopen, het kan! Maar ook als bedrijf kan je gratis adverteren op Bobbo en met de gratis advertenties je producten of diensten gratis te promoten. Start vandaag nog met je zoekertje te plaatsen op Bobbo.be


Een online shop, de voordelen

Een online shop openen op Bobbo biedt heel wat voordelen ten opzichte van een winkel op andere tweedehands sites. Niet in het minst is het voor mogelijke kopers op die manier eenvoudiger om je geplaatste zoekertjes en gratis advertenties te verkennen, je kan ook zoekertjes extra laten opvallen door zelf te kiezen welke advertenties je in de etalage van je online shop wil zien verschijnen. Daar bovenop kan je als eigenaar van een online shop op Bobbo gratis deelnemen aan specifieke acties en wedstrijden om gratis extra bobbo's te verdienen!


Bobbo en andere verkoop sites

Om in een notedop uit te leggen waarin onze gratis zoekertjessite Bobbo zich onderscheidt van andere verkoopsites, hebben we hiervoor een specifieke pagina gemaakt met meer informatie. Ontdek zelf wat de voordelen van Bobbo zijn ten opzichte van andere verkoop sites in België. Kortom zoek je iets te koop gevraagd , of wil je zelf kopen en verkopen? Dan zit je hier goed bij Bobbo! Je kan eenvoudig zelf een webwinkel starten en onmiddellijk starten met het kopen of verkopen van jouw aanbod met gratis zoekertjes en advertenties!