Online shop op Bobbo

Overweeg je om een online shop te starten of heb je al een eigen winkel op andere tweedehands sites? Dan heb je Bobbo goed gevonden! Er zijn reeds honderden shops actief op Bobbo die met het gratis plaatsen van zoekertjes hun online verkoop verhogen.

Door op Bobbo een shop aan te maken geniet je bovendien van extra voordelen in de vorm van acties en wedstrijden die worden aangekondigd naar de eigenaars van een online shop op Bobbo.


Wat kan ik verkopen in mijn online shop?

Om inspiratie op te doen voor jouw online shop kan je altijd een kijkje nemen tussen de top online shops van Bobbo. Het is effectief aangetoond dat heel wat mensen kunnen een eigen online shop starten met alleen al spullen in huis die niet meer gebruikt worden.

En dat is verstandig want je kan al snel honderden euro’s verdienen aan jouw eigen online shop. En door die op Bobbo te starten verdien je er nog eens bobbo’s mee ook !


Hoe laat ik mijn online shop opvallen?

Je shop laten opvallen tussen de andere online shops is vrij eenvoudig. Door zoekertjes en advertenties te plaatsen verdien je bobbo's waarmee je ook jouw online shop in de kijker kan zetten. Hoe meer jij Bobbo