ekoi spike helm goud/witBIKES & PARTS ROBERT PAUL

Eigenschappen

  • te koop aangeboden
  • staat: nieuw
  • vaste prijs (€ 99,00)

Informatie

Beschrijving

ekoi spike helm goud/wit te koop nieuw


Maat 55/60
- 36 openingen
- Volledig in mould
- Instelbare draaiknop voor het behoud van achterhoofdsknobbel
- Instant verstelbanden
- Interieur in Coolmax
- kleur: GOUD /WIT

- Het daadwerkelijke gewicht: 250g

De nieuwe helm is aangewezen EKOI SPIKE na een jaar van de studie (en testen met de werkelijke grootte profiel van de wind snelheden tot 100 km / h) Studie en windtunnel testen in een lab aérotechnique.
De aërodynamische windtunnel simuleert de voorwaarden van een verschuiving in de lucht en kunnen nauwkeurig analyseren van de penetratie van de helm gedragen door een loper in de inspanning. De windtunnel is een zeer interessante ontwikkeling instrument voor de realisatie van een helm en EKOI wilde dit onderzoek om echt te evolueren van de fietshelm te traditioneel voor onze smaak. Veel prototypes van helmen waren noodzakelijk en klei zijn opnieuw ontworpen om het juiste profiel te verkrijgen. Het duurde track op elk detail dat de wrijvingskracht van de helm in de lucht kan van invloed zijn om eindelijk het sluiten van de mal van de helm EKOI SPIKE.

Het idee kwam om ons tijdens het kijken naar een korte afstand triatlon en er werd gezegd dat als de lange afstand profiel chrono helm is een must een product te ontwikkelen die nodig is halverwege tussen de headset-profiel en zeer chrono Helm weg heel geventileerde helm dat zou perfect voor een korte afstand triatlon en duatlon voor (en uiteraard aangepast aan de bewijzen op de weg).

Le SPIKE est profilé comme un casque chrono mais les tests nous ont en plus fait modifier le dessus du casque par une sorte de relief qui ameliore l'aerodynamisme par rapport à un casque à surface lisse.
De resultaten zijn verbluffend en we zijn ervan overtuigd dat in de toekomst alle helmen weg zal dit profiel bij benadering.
Nadat de vorm die wij hebben gewerkt aan storingen, geplaatst op de voorzijde, maar ook op de zijkanten en de achterkant van de mal. Zesendertig onderverdelingen maken het bijzonder goed helm en hun standpunten over de hele helm geventileerd wordt ook de vruchten van ons onderzoek.

Tot op heden zijn wij ervan overtuigd dat geen enkele helm kan dit compromis aerodynamica en storingen te bereiken!

dank aan Damien Derobert vice wereldkampioen duatlon Olivier Marceau en voormalig wereldkampioen triatlon voor hun waardevolle adviezenReageren op dit zoekertje

Om te reageren op zoekertjes gelieve in te loggen (of eerst te registreren)


Shop

BIKES & PARTS ROBERT PAUL

BIKES & PARTS ROBERT PAUL

Welkom bij: Bikes & Parts Robert Paul Bosdorp 23 9190 Stekene KIJK OOK EENS OP http://www.bikesandpartsrobertpaul.be?in=1622 Op dit adres zijn alle aanbiedingen te verkrijgen. Groo

Bekijk alle 1444 zoekertje s van BIKES & PARTS ROBERT PAUL
Zoekertjes verwant met ekoi spike helm goud/wit

bell faction zwart

SMALL TIJDELIJK UITVERKOCHT maten :s-l catalogusadviesprijs:€ 34,95

jagwire end caps oranje 5 mm new 2011

Open, Fits 5mm Brake PRIJS PER STUK

pro grips cross country

Cross country grip Dual compound voor comfort en duurzaamheid Speciale