verjaardag kadootje man: jetskien, motor crossen en of quadrijden. stel uw eigen uitstapje en kado samen. al voor 35 euro een uniek uitstapje of kado. rib varen, jetskien, offroad motor rijden en of quadrijden stel uw eigen event samen. centraal in nederlEigenschappen

  • te koop aangeboden
  • staat: nieuw
  • overeen te komen (€ 35,00)

Informatie

Beschrijving

verjaardag kadootje man: jetskien, motor crossen en of quadrijden. stel uw eigen uitstapje en kado samen. al voor 35 euro een uniek uitstapje of kado. rib varen, jetskien, offroad motor rijden en of quadrijden stel uw eigen event samen. centraal in nederl te koop nieuw

Verjaardag kadootje man jetskien, motor crossen en of quadrijden.
Stel uw eigen uitstapje en kado samen.
Al voor 35 euro een uniek uitstapje of kado.
Jetskien, offroad motor rijden en of quadrijden stel uw eigen event samen. Centraal in Nederland gaat u dit event beleven.
Online Bestellen
Stel uw eigen uitstapje of kado samen uit de volgende aktiviteiten:

- Off road motorclinic: motor rijden met een crossmotor. De Off Road motorclinic is vooral gebaseerd op het bijbrengen van de beleving van het off road motorrijden, het kennis laten maken met de speciale techniek en voertuigbeheersing. Er staan twee typen motoren voor u klaar, om voor iedereen de geschikte combinatie te creëren. Beide geven gegarandeerd de echte OffRoad Kick! Ieder gaat op een eigen machine 30 minuten rijden over een spectaculair parcours! Iedereen kan zijn Off Road Motor avontuur beginnen, de professionele instructeurs helpen iedereen op weg. Door de diversheid van het terrein wordt er ook nog steeds veel uitdaging voor de meer geoefende off road motorrijder geboden!

- Jetskiën met een Superjet Jetski is een geweldige ervaring. Skieen op een jetski waarop u moet staan is een echte beleving. Het gaat over balans en durf... De beginnende skieer start op de knieen, waarna onze instructeurs hem of haar al snel zullen coachen te gaan staan.
Op een afgesloten gedeelte krijgt u instructie in het varen met deze waterjet aangedreven ski. De 700 cc betrouwbare Yamaha Superjet wordt ook veel gebruikt in diverse Europeese en wereldkampioenschappen. Het is de 'opstap'klasse naar de top!
Beleef het 30 minuten mee en ervaar het gevoel!

- Quad rijden: 4-Wheel off road motoren die door het zand en de modder heen rijden.
Quadrijden is één van de meest populaire gemotoriseerde outdoor sporten.
4-Wheel off road motoren die door het zand en de modder heen rijden. Spetters over het hele gezicht, een glimlach van oor tot oor! Ieder een eigen quad en 30 minuten rijden over een spectaculair parcours! U gaat een ongekende beleving krijgen. Dit door er voor te zorgen dat iedereen op zijn of haar eigen Quad rijdt. Het parcours bedraagt 800 meter vol met kuilen, heuvel, bochten en natuurlijk veel modder. Door de aanwezigheid van zowel automaatquads als schakelquads biedt dit onderdeel gegarandeerd voor iedereen heel veel plezier.

Reageren op dit zoekertje

Om te reageren op zoekertjes gelieve in te loggen (of eerst te registreren)

Zoekertjes verwant met verjaardag kadootje man: jetskien, motor crossen en of quadrijden. stel uw eigen uitstapje en kado samen. al voor 35 euro een uniek uitstapje of kado. rib varen, jetskien, offroad motor rijden en of quadrijden stel uw eigen event samen. centraal in nederl

DE021: Leuk 4p. vakantiehuis typisch EIFEL!!

In het duitse dorpje Schmidt ligt deze prachtige woning, op slechts enkele kilometers van de Rursee

Familie tent

Ik verkoop een grote familietent met 2 aparte departementen en een groot tussenstuk. ideaal om samen

Vouwwagen Cabanon Tabora

Nieuwe vouwwagen Cabanon Tabora, aangekocht in maart, één maal gebruikt voor 7 dagen. Met r