Tweedehands sites

Bobbo is niet zomaar één van de vele tweedehands sites die het internet rijk is. Er zijn heel wat tweedehands sites waar je gratis zoekertjes en advertenties kan plaatsen. Maar geen enkele site biedt dezelfde voordelen als Bobbo!

Bij Bobbo is alles gratis. Dit in tegenstelling tot veel andere tweedehands sites en verkoop sites waar al snel heel wat verborgen kosten opduiken. Niet alleen kan je gratis zoekertjes plaatsen of gratis adverteren, maar ook het promoten van je zoekertjes en die herplaatsen of omhoog plaatsen is volledig gratis.

Terwijl je bij de meeste tweedehands websites overladen wordt met reclame heeft Bobbo de missie om enkel de zoekertjes en advertenties van de Bobbo-verkopers centraal te stellen. Geen wierwar van advertenties rond jouw zoekertje maar een duidelijk overzicht van je aanbieding en de bijhorende informatie.


Waarom Bobbo de beste tweedehands site is

Zoals je hierboven kan zien is op Bobbo alles gratis, zowel voor het plaatsen van gratis zoekertjes voor nieuwe als tweedehands aanbiedingen. Maar dat is niet alles. Bij Bobbo kan je bovendien jouw zoekertjes gratis promoten!

En alsof dit alles nog niet zou volstaan, kan je op Bobbo zelf je eigen online shop starten om jouw aanbod op een nog aantrekkelijkere manier weer te geven. Je bepaalt zelf welke zoekertjes in de etalage van je online shop plaatst.