Verkoop sites in België

Er zijn heel wat verkoop sites op het wereldwijde web te vinden, vooral in België. Het is vaak moeilijk om te beslissen waar jij je zoekertjes of advertenties zal plaatsen. We zijn blij dat je via deze weg Bobbo hebt ontdekt tussen al die verschillende verkoopsites. We lichten graag kort aan je toe waarin Bobbo zich onderscheidt van andere verkoop-websites.


Bobbo is een unieke verkoop site

Bobbo heeft een duidelijke keuze gemaakt om zich te onderscheiden van andere verkoop sites in België . Niet alleen wil Bobbo jou actief betrekken in de verdere uitbouw, bovendien is Bobbo volledig gratis! Dat is een groot verschil met de meeste tweedehands sites waar je zoekertjes enkel kan promoten via SMS tegen betaling.

Niet alleen het plaatsen van zoekertjes is gratis, maar ook het promoten van je advertenties, het omhoog plaatsen en herplaatsen van je zoekertjes en zelfs je eigen online webshop maken is volledig gratis.

Geen dure sms’en of betalingen om extra op te vallen op Bobbo maar je actieve bijdrage omzetten in bobbo’s die jou dan weer helpen. Win-win voor iedereen, dat is waar Bobbo als verkoop site voor staat.