Zoekertje plaatsen

Op deze pagina vind je meer informatie over het plaatsen van een zoekertje. Als je direct wil starten met het plaatsen van je zoekertje, en je bent nog niet geregistreerd? Hier direct jouw gratis zoekertje plaatsen

Waarom zoekertjes plaatsen?

Er zijn heel wat redenen waarom een zoekertje plaatsen verstandig kan zijn. Niet alleen biedt het de mogelijkheid om nog iets te verdienen aan je tweedehandse spullen, het plaatsen van een zoekertje is ook interessant als je zelf iets te koop of te huur zoekt.

Hoe plaats je een zoekertje?

Om zoekertjes te plaatsen op Bobbo moet je eerst een Bobbo-account aanmaken. Dit kan je eenvoudig doen door bovenaan op registreren te klikken. Als je nog geen account hebt aangemaakt kan je ook rechtsboven op ‘gratis zoekertje plaatsen’ klikken. Hier kan je de gewenste gebruikersnaam kiezen en het e-mail adres opgeven waar je reacties en biedingen op je zoekertjes zal ontvangen.

Zoekertje plaatsen is bobbo’s verdienen!

Naast het feit dat je zoekertje plaatsen op Bobbo volledig gratis is, verdien je er nog eens bobbo’s mee. Met bobbo’s kan je jouw zoekertje omhoog plaatsen, het zoekertje in de kijker plaatsen of zelfs helemaal herplaatsen.

Wanneer vervalt mijn geplaatst zoekertje?

Standaard vervallen zoekertjes op Bobbo nooit, je hebt zelf in de hand wanneer jouw geplaatste zoekertje moet verborgen worden. We rekenen er natuurlijk wel op dat bij een reactie op een zoekertje dat niet meer van toepassing is, je zelf het geplaatste zoekertje terug verwijdert.

Jouw zoekertjes extra doen opvallen

Er zijn op Bobbo heel wat mogelijkheden om na het plaatsen van je zoekertje extra aandacht te vestigen. Zo kan je jouw zoekertje in de kijker plaatsen op de homepagina van Bobbo.be. Je kan er ook voor kiezen om je zoekertje in de zoekwand te plaatsen of onderaan in de footer je zoekertje in de spotlights zetten!

Alle info om je zoekertje te plaatsen

Meer informatie over het plaatsen van een zoekertje vind je via onderstaande pagina's.